راه های درمان پیرچشمی
۱.عینک
عینکهای با لنز پیشرفته، رایجترین راه درمان پیرچشمی در افراد بالای ۴۰ سال هستند. این لنزهای چند فوکال بدون خط، صرفنظر از خطاهای انکساری که ممکن است ناشی از پیرچشمی باشد، دید نزدیک را به افراد بازمیگرداند و همچنین دید خوبی از همهی فواصل ارائه میکند.
گزینهی دیگر عینک دوفوکال است که این روزها رواج کمتری دارند. چراکه آنها برخی محدودیتهای دیداری برای افراد مبتلابه پیرچشمی ایجاد میکنند. همچنین اکثر افراد نمیخواهند که افزایش سنشان را با پوشیدن عینکهایی «تهاستکانی» به نمایش بگذارند.
در بسیاری از افراد مبتلابه پیرچشمی، حساسیت بیشتر نسبت به نور ایجاد میشود. عینکهای فوتومتریک که بهطور خودکار در نور خورشید تیره میشوند، انتخاب خوبی برای حل این مشکل است که این فناوری در همهی انواع لنز نیز قابلاجراست.
انتخاب دیگری که میتوانید برای درمان پیرچشمی داشته باشید، عینک مطالعه است. برخلاف عینکهای دوفوکال و چند فوکال، نیازی به بر چشم گذاشتن این عینکها در تمام طول روز نیست. تنها زمانی باید آنها را استفاده کرد که میخواهید چیزی را در نزدیکی خود بهوضوح ببینید.
اگر از لنزهای درون چشمی، برای سایر مشکلات بینایی استفاده میکنید، دکتر ممکن است برای شما عینک مطالعه تجویز کند که بتوانید بهطور همزمان از آنها استفاده کنید. این عینکها نیازی به نسخه پزشک ندارند و از فروشگاهها بهراحتی قابل خریداری هستند.
۲.لنزهای تماسی
لنزهای تماسی چند فوکال نیز گزینهی مناسب دیگر برای افراد مبتلابه پیرچشمی است. یکی از روشهای استفاده از این لنزها به این صورت است که یکی از چشمها به لنز نزدیکبین مجهز میشود تا مغز یاد بگیرد که هر یک از چشمها را برای یک کار به کار گیرد؛ اما در حالی که برخی از مصرفکنندگان از این روش راضی هستند، برخی دیگر از کاهش دقت بینایی و فقدان ادراک عمق و یکنواختی شکایت دارند.
از آنجا که لنز طبیعی چشم، با افزایش طول عمر، تغییر میکند، لنز تماسی شما نیز باید در طول زمان تغییر کند. درصورتیکه در حال حاضر از این لنزها استفاده میکنید، آموزش تصویری گذاشتن لنز در چشم را ببینید.
۳.جراحی
نمیخواهید از عینک یا لنز برای درمان پیرچشمی استفاده کنید؟ گزینهی دیگری که وجود دارد جراحی است. یکی از روشهای درمان پیرچشمی که امروزه رواج بیشتری پیداکرده است، روش درون کاشت قرنیهای است. بهطورمعمول، این کار بدون مختل کردن دید دور، عمق فوکوس دید را افزایش میدهد و باعث میشود هنگام مطالعه کردن، نیازی به تلاش مضاعف نداشته باشید.
آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
استرابيسم (انحراف چشم) نشانه ها و درمان
تاریخ انتشار : 1397-09-17 -
درمان تنبلی چشم
تاریخ انتشار : 1397-12-04 -
درمان پتوز
تاریخ انتشار : 1398-08-09
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .